2 daagse tuinenexcursie Groei&Bloei Assen

Omgeving Kleef-Nijmegen 31 augustus en 1 september 2018

Op 31 augustus gaan we eerst naar de  Levenstuinen van het Groot Hontschoten in Teuge . In de middag bezoeken we Garten Lucenz-Bender en daarna nog naar de tuin van moeder en dochter Elisabeth Imig en Silke Imig-Gerold in Bedburg-Hau.

Zaterdag 1 september:

We gan eerst naar  de tuin van de familie Frederix van tuin De Villa. Daarna naar de Tuinen in Demen. De de laatste bestemming van deze reis, kwekerij De Keltenhof in Bergharen. Om 16.00 uur vertrekken we naar Assen, waar het afscheidsdiner in hotel Van der Valk zal zijn.

De kosten voor deze reis bedragen  € 215,- per persoon voor leden en introducees. Niet-leden betalen een meerprijs van €15,-. Toeslag 1-persoonskamer 40

De volledige beschrijving kunt uw downloaden Initiates file downloadklik hier U kunt u alvast inschrijven voor deze reis. Initiates file downloadklik hier

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders