Assen

Open Tuinen Carrousel Drenthe 2023 aanmelden!

Kijk voor  actuele informatie op de respecievelijke afdelings websites ! Of ga direct naar de website van de opentuinen carrousel https://www.opentuinencarrouseldrenthe.nl/    Opm: moet voor 2023 nog geactualiseerd worden.

 

Open Tuinen Carrousel Drenthe

De data voor de open tuinen weekenden zijn bekend voor de verschillende afdelingen in Drenthe. Voor Assen (en Zuidlaren) is dat 8 en 9 juli 2023, een mooie tijd in het jaar om je tuin te laten zien.

Of het nu gaat om een kleine of grote tuin, een stads- of een landelijke tuin, of het accent nu ligt op fraaie bloemenborders, de mooie inrichting of het moestuinieren, mensen die met liefde en enthousiasme met hun tuin bezig zijn verdienen het om dit te delen met anderen die graag ideeën en inspiratie willen opdoen of gewoon willen genieten van wat er te zien is. Het leidt vaak tot mooie gesprekken tussen mensen die iets gemeen hebben.

Zou het niet iets voor u zijn uw tuin open te stellen dat weekend, of één van beide dagen?

U kunt zich opgeven, op info(at)assen.groei.nl of n.harmanni(at)gmail.com of 0592-231254, graag vóór 18 februari, dit i.v.m. het drukken van de folder.